Setari Cookie-uri

Sugestii Cadouri 1&8 Martie de la Grace Couture Cakes

Spring Vibes, noua colectie creata de artizanii atelierului Grace Couture Cakes special pentru 1 si 8 martie, este o explozie de bucurie si prospetime, gata sa fie daruita mai departe.

comunicat de presa

Grace Couture Cakes prezinta 'SpringVibes', o noua colectie creata special pentru luna martie.

Iubim inceputul primaverii, cu tot ce aduce: culoare, optimism, caldura, conectare, speranta si... promisiunea unui nou inceput.

Spring Vibes, noua colectie creata de artizanii atelierului Grace Couture Cakes special pentru 1 si 8 martie, este o explozie de bucurie si prospetime, gata sa fie daruita mai departe.

Descopera prajiturile si torturile primavaratice, care devin cadouri suprinzatoare si prajiturile in forma de floare, in editie limitata: Tulip (cu blat de cacao, mousse de ciocolata alba si zmeura) si Rose (cu blat amaretto si mousse de vanilie).

De 1 martie, alege sa daruiesti Martisoare dulci si aromate, precum macarons alb/rosu, eclerele si turta dulce cu motive traditionale, choux cu lalele sau eclere cu flosi sau desene si mesaje pline de veselie!

Citește și:

Iar pentru un cadou spectaculos de 8 martie, Grace Couture Cakes a pregatit pentru femeile speciale din viata fiecaruia dintre noi 3 cutii cadou in editie speciala Spring Vibes, cu mix-uri de prajituri irezistibile:

  • Joy Gift (macarons & mini choux)
  • Bloom Gift (ecler cu zmeură & căpșune în ciocolată)
  • Hope Gift (mini tarte & căpșune în ciocolată)

Colectia Spring Vibes este disponibila online pe www.gracecc.ro/onlineshop si in Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din Piata Dorobanti, nr. 5 sau din Mall Baneasa Shopping City

Pentru comenzi corporate: office@gracecc.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.