Setari Cookie-uri

Raluca Pastramă este însărcinată! Fosta soție a lui Pepe va aduce pe lume o fetiță cât de curând

Veste mare în familia Pastramă! Raluca, fosta soție a lui Pepe este gravidă pentru a treia oară și va aduce pe lume o fetiță.

După anunțul lui Pepe cum că va deveni din nou tătic peste două luni, acum Raluca Pastramă a confirmat pentru spynews.ro că este însărcinată și va aduce pe lume cea de-a treia fetiță.

Bucurie mare în familia Pastramă, asta după ce s-a aflat că Raluca ve deveni în curând mamă. După divorțul de Pepe, frumoasa mămică și-a ținut viața amoroasă departe de ochii curioșilor. Nu se cunosc prea multe detalii despre iubitul misterios, însă, cert este că Raluca este mai fericită ca niciodată.

În prezent, fosta soție a lui Pepe așteaptă cu nerăbdare să își strângă fetița în brașe și se bucură de viața de familie pe care și-a construit-o cu actualul său partener. Fetițele ei, Maria și Rosa vor avea în curând doi parteneri de joacă, o surioasă și un frățior, din partea tatălui lor.

Citește și:

Pepe, tătic de băiat

Și Pepe își așteaptă cu nerăbdare cel de-al treilea copil, asta pentru că iubita lui, Yasmina Ody este gravidă cu un băiețel. Artistul a făcut marele anunț în timpul unui concert pe care l-a susținut zilele trecute la o celebrră berărie din București.

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (...) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.