Setari Cookie-uri

Un soldat rus este hrănit de un grup de ucraineni! Armata rusă este înfometată și rămâne fără combustibil!

Un video în care un soldat rus este hrănit de câțiva ucraineni a făcut înconjurul lumii! Umanitatea nu are granițe, iar acest lucru îl dovedesc din plin locuitorii Ucrainei.

Umanitatea nu ține cont de culoarea pielii, religie, vârstă sau orientare politică. Un video apărut pe social media s-a distribuit rapid, iar o lume întreagă a putut admira ceea ce fac un grup de ucraineni pentru un soldat al armatei care le-a atacat țara.

În video-ul respectiv, un soldat rus mănâncă cu poftă o plăcintă și bea un ceai cald. Tânărul nu se poate opri din tremurat și nici nu poate scoate vreun sunet din cauza șocului pe care l-a suferit în ultimele zile. O femeie ucraineancă aplează pe cineva drag rusului, însă acesta nu poate comunica deloc cu persoana de la capătul celălalt al apelului, cel mai probabil din cauza șocului.

Rușii rămân fără mâncare și combustibil

Tot mai multe informații și filmări cu privire la lipsa mâncării și a combustibilului apar în spațiul public. Soldații ruși se confruntă cu lipsa hranei și mulți aleg să se preda statului ucrainean.

Citește și:

Inclusiv un înalt oficial al apărării din SUA a declarat că există semne vizibile cu privire la deficitul de resurse al armatei ruse.

Potrivit protv.ro, o firmă britanică de informații a interceptat mesaje radio între soldații ruși, aceștia plângându-se că rămân fără provizii de mâncare și combustibil.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.