Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf! Sexy impresara vrea să încheie certurile și se roagă pentru binele lui Reghe

Anamaria Prodan a depășit dezamăgirea din viața ei și acum se concentrează asupra liniștii pe care vrea să o aibă în jurul său. Sexy impresara a declarat că l-a iertat pe fostul său partener și a susținut că îl va ajuta atunci când va avea nevoie de ea.

Anamaria Prodan a revenit la sentimente mai bune în ceea ce îl privește pe fostul său partener, Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a ținut prima pagină a publicațiilor mondene cu reproșurile pe care i le-a adus lui Reghecampf, însă acum se pare că totul a ajuns la final.

Anamaria Prodan vrea să își trăiască viața în liniște, departe de cel care i-a adus o mare dezamăgire sufletească și care i-a provocat multă durere. Impresara a mărturisit că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf și că acum este fericită și liniștită. Mai mult, ea spune că și copiii ei sunt în același asentiment cu ea și că drumul lor, ca și familie, va fi întotdeauna frumos și lin.

„Sunt atât de fericită și liniștită, încât am uitat de toată perioada aceea urâtă din viața mea. Sunt fericită și împlinita, știam că Dumnezeu îmi va aduce lângă mine prieteni adevărați! Copiii sunt liniștiti! Am uitat totul, toți. Nu vrem să știm decât de drumul nostru frumos și lin, întotdeauna demn și drept. Așa mi-am crescut copiii toată viața și sunt mândră că așa s-au format că oameni”, a spus Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Citește și:

Fosta parteneră de viață a lui Reghecampf a mai spus că dacă va fi nevoie atât ea, cât și copiii ei îl vor ajuta pe antrenor. Anamaria a mărturisit că se roagă pentru ca Laurențiu Reghecampf să fie pe drumul cel bun.

”Nu ne vom uită înapoi niciodată! Pe Reghecampf îl vom ajuta mereu, iar când o să fie foarte jos o să-i întindem toți mâna să-l ridicăm! Numai atunci își va da seama ce a făcut din viața, familia și demnitatea lui! L-am iertat toți și ne rugăm pentru el mereu să-i fie bine.”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.