Setari Cookie-uri

Cristina ICH, scandal pe tema refugiaților! Aluziva a criticat-o dur pe Cristina ICH pentru modul în care i-a ironizat pe români

Cristina ICH a făcut câteva declarații controversate despre ajutorul pe care mii de români l-au oferit și îl oferă în această perioadă refugiaților sosiți din Ucraina. Jurnalista Alina Greavu i-a dat replică vedetei de pe Instagram și a criticat-o dur pentru lipsa sa de empatie.

În timp ce mii de români își oferă ajutorul pentru refugiații din Ucraina, sosiți în țară după ce și-au abandonat casele și chiar lucrurile cele mai de preț și au fugit din calea războiului, Cristina ICH a scris un mesaj controversat pe Instagram. Șatena i-a ironizat de românii care, din puținul lor, le-au oferit câteva ceva și vecilor ucraineni.

Cristina ICH a râs pe social media de oamenii care i-au așteptat pe ucraineni cu mămăligă și samale, pe semne că acest lucru i s-a părut josnic vedetei de pe Instagram.

Jurnalista Alina Greavu, cunoscută în mediul online sub numele de Aluziva a ieșit în față și i-a dat o replică usturătoare șatenei.

"Ai facut misto de oamenii sărmani care le dau refugiaților mămăligă și sarmale – i-ai ironizat. După ai dres-o că “dar ce am spus greșit, doar am zis să aveti grijă de voi, ca după să poți avea grijă de alții.” ha! Dă-mi voie să îți explic ceva. Un om bun, oricâ de sărac ar fi, împarte mămăliga lui cu altul.

Citește și:

Mă așteptam ca după atâtea citate de la mari filosofi pe care le postezi să vezi esența omului, nu condiția lui. In vremuri de restriste românii. Și bogați și săraci, au dat o pâine refugiatilor. Asta este de aplaudat. Nu de ironizat. Fiecare ajută cât vrea, cât poate, cât știe. Important e că ajută. Christina, ai intrebat retoric cine căcat ne-ar fi ajutat pe noi, românii, în caz de război”, a scris Aluziva pe contul său de socializare.

Mai mult, Aina Greavu a subliniat faptul că mii de oameni și-au oferit ajutorul pentru ucraineni, iar acest lucru nu poate fi decât de admirat.

”Ai zis și că nu o să le facă nimeni statui ăstora care ajută. Că maine o să uite lumea de ei. Poate nu știai asta, dar există oameni care fac bine pentru că asta ii implineste. Pentru că au compasiune, că le e milă, că se pun în locul altora și ii doare să-i vadă așa. Vorbesc acum despre studenții care sunt în casa Cristina ICH, implicată într-un mega-scandal!

Citește și:

Vorbesc despre voluntarii din vamă, gară și aeroport, care nu își mai simt degetele de la picioare. Despre ăia care au donat o branulă sau un borcan cu vinete, că atât au avut ei de dat. Despre diaspora care strânge bani și donează de la mi de km distanță ca să se cumpere căciuli și mănuși pentru copii ucraineni.

Despre ăia care de o săptămână vorbesc non stop la telefon, care fac rost atat de medicamente, cât și de camioane cu care să le duca la vamă.”, a mai scris Alina pe contul ei de Instagram.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.