Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră! Blondina este extrem de dezamăgită de cadourile ieftine pe care le-a primit de ziua sa

Ziua Biancăi Drăgușanu a fost motiv de petrecere, iar diva a fost, ca deobicei, în centrul atenției. Totuși, după ce blondina a plecat acasă și a desfăcut cadourile, ea a avut parte de o surpriză neplăcută. Acum, vedeta așteaptă ca cea care i-a adus cadourile ieftine să își ceară iertare în mod public.

Bianca Drăgușanu a organizat o petrecere de lux de ziua sa, iar diva a fost, așa cum se aștepta toată lumea, în centrul atenției. Blondina a organizat o petrecere într-o locație exclusivistă din Capitală și a avut alături de ea prieteni și oameni dragi sufletului ei. Totuși, chiar dacă ea aștepta 50 de invitați, se pare că până la sfârșitul serii numărul acestora a crescut la 60, însă Bianca Drăgușanu nu a văzut niciun motiv de supărare în asta.

După ce a dansat și s-a distrat o noapte întreagă, blondina a ajuns acasă cu zeci de cadouri, pe care aștepta nerăbdătoare să le desfacă. Chiar dacă majoritatea darurilor primite au fost pe placul ei, diva nu a ezitat să își arate nemulțumirea cu privire la unele cadouri, pe care le-a numit ieftine. Tot ea a mai spus că mai bine nu primea nimic decât să găsească în punga de cadou un săpun și un odorizant de baie.

Citește și:

Mai mult, Bianca Drăgușanu a declarat că așteaptă ca persoana care i-a oferit acest cadou să își ceară în mod public iertare de la ea.

”Ce cadou poate să îți facă o cretinoidă din asta care vine cu o pungă. Mai bine, dracu', nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te dracu' de aici că ești proastă. Mai ai și magazin de haine. Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag. Ia-te și spală-te tu cu el. N-ai cum, dă-te-n papucu' meu! N-ai cum să vii cu săpun și cu trandafiri de plastic. Dacă tu ești o c@%^$!@$ nu înseamnă că și eu sunt la fel. Eu am cașcaval, știi ce zic? Și nu mă interesează”, a spus Bianca Drăgușanu, într-un InstaStory.

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.