Setari Cookie-uri

Theo Rose pleacă din România? Unde intenționează artista să își ia casă în viitorul apropiat?

Theo Rose i-a lăsat pe fanii ei cu gura căscată, atunci când ea le-a mărturisit internauților despre locul în care intenționează să își cumpere o locuință.

Theo Rose are o relație extrem de apropiată cu fanii ei, iar artista nu ratează niciun moment important fără a le povesti și internauților. Relația extrem de strânsă dintre Theo Rose și prietenii ei virtuali au făcut-o pe artistă să se confeseze și în legătură cu o eventuală plecare din România.

Cântăreața le-a povestit fanilor ei că se gândește să își achiziționeze un apartament în Dubai, asta pentru că toate condițiile de acolo sunt mult mai bune. Artista crede că va trăi "viață ca-n Rai" în Emirate, drept pentru care Theo Rose ia în calcul o investiție imobiliară.

"Mă bate un gând să îmi iau casă în Dubai. Nu neapărat casă, chiar și un apartament. (...) Am auzit că este foarte ușor să faci credit acolo și m-am informat despre asta. Momentan vrea să înțeleg mai multe despre acest lucru. (...) Dacă vreți să fim vecini, haideți în Dubai, unde-i viața ca în Rai", le-a povestit Theo Rose fanilor de pe social media.

Citește și:

Se pare că visul lui Theo Rose de a-și achiziționa o locuință este unul extrem de mare, iar artista face eforturi pentru a strânge banii necesari. Mai mult, cânăreața este în stare să renunțe chiar la vacanțele exotice, doar pentru a-și pune bani deoparte pentru viitoare sa casă.

„Nu plec în nicio vacanță. Aș putea. Mi-ar plăcea ... Nici nu am simțit cu adevărat, pentru că dacă aș fi simțit cu adevărat nevoia de o vacanță, probabil că mi-aș fi luat o vacanță. Am zis să strâng bani să-mi iau casa mea și asta fac acum”, a mărturisit Theo Rose pe InstaStory în urmă cu mai mult timp.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.