Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu vrea să se mute din România! Blondina este îngrijorată de războiul din Ucraina

Bianca Drăgușanu și-a arătat îngrijorarea în ceea ce privește războiul din Ucraina și le-a povestit pe larg internauților despre planurile sale de emigrare.

Războiul din Ucraina ce are loc de mai bine de două săptămâni îi îngrijorează pe mulți români, iar vedetele nu fac excepție. Dacă Dan Capatos a declarat că la primul semn de pericol în România, acesta își va lua familia și va pleca în străinătate, iată că acum a venit rândul Biancăi Drăgușanu să vorbească despre planurile sale, în caz de conflict militar în țara noastră.

Cu toate că ziua de naștere a blondinei i-a acaparat toată atenția și a făcut-o să uite de războiul ce are loc la doar câțiva kilometri de România, Bianca Drăgușanu și-a dat seama că situația actuală o privește și pe ea, astfel că diva a început să își facă planuri pentru emigrare.

Mai mult, Bianca Drăgușanu s-a arătat extrem de revoltată de contextul din România și le-a recomandat tuturor să plece din țară. Inclusiv ea va face acest lucru, declarând că îi este teamă pentru viața ei și a familiei sale.

Citește și:

''Dacă ei nu se ajută între ei și noi între noi, care e faza? V-ați uitat ce este în oraș? Doamne, ce înseamnă să fii român...Cred că ar trebui cu toții să ne mutăm din țara asta, eu cel puțin nu mai stau pe gânduri. Ei nu se ajută între ei, noi între noi suntem varză. Vai, mama noastră! Ne gândim să facem donații, să plângem pe la televizor, dramă'', a declarat Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.