Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău? Diva i-a adresat mamei soacre un mesaj cu totul special

Bianca Drăgușanu face ce face și reușește să șocheze lumea mondenă! Blondina a dat de înțeles că lucrurile dintre ea și afaceristul Gabi Bădălau nu mai sunt atât de roz, însă acum, Bianca Drăgușanu a aruncat o veste bombă pe social media, iar persoana căreia i se adresează este chiar mama iubitului său.

Bianca Drăgușanu reușește să se facă din nou remarcată, iar acum subiectul pare că ar fi un viitor copil al blondinei. Deși lucrurile dintre ea și Gabi Bădălau nu mai sunt așa de roz ca la început, iar Bianca a dat de înțeles că relația lor s-ar fi încheiat, iată că acum diva aruncă bomba pe social media.

Bianca Drăgușanu a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj cu subînțeles, care îi este adresat soacrei sale, în mod special. Se pare că diva a vrut ca mama lui Gabi Bădălau să știe că îți dorește să fie din nou gravidă, de această dată cu fiul ei, afaceristul ce se află încă în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu.

„Dragilor, mamă soacră, vreau să vă dau o veste care pe mine una mă bucură foarte mult. Uitați ce se întâmplă dacă mâncați tapioca. Sunt atât de fericită. Vreau să vă spun că mai trebuie să mănânc tapioca când voi fi însărcinată. Râdem, glumim, dar știți cum puteți să le enervați pe astea de nu vă suportă? Mai faceți una ca voi”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe social media.

Citește și:

Chiar dacă a dat de înțeles că ar aștepta un copil, diva nu a făcut nicio declarație în care să confirme oficial acest lucru. Totuși, potrivit spynews.ro, mama lui Gabi Bădălau nu ar fi prea încântată de gestul Biancăi. Se pare că soacră blondinei nu prea este de acord cu relația dintre cei doi și nu l-ar vedea pe Gabi Bădălau într-o relație de lungă durată cu blondina.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.