Setari Cookie-uri

Andreea Marin, în luptă cu kilogramele în plus! Cum a slăbit vedeta și la ce trucuri a apelat îndrăgita prezentatoare tv?

Andreea Marin este în plină transformare, iar kilogramele în plus sunt primele de care vedeta vrea să scape. Îndrăgita prezentatoare tv a dezvăluit trucurile la care apelează pentru a se simți mai bine în pielea sa!

Andreea Marin este în plină transformare, iar lupta cu kilogramele a început încă din primele luni ale anului curent. Vedeta vrea să scape de excesul de grăsime acumulat și se bazează pe dietă, dar și pe anumite trucuri la care apelează în mod regulat.

“Bună dimineața, prețuiește viața! Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos? Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă!”, a transmis Andreea Marin, pe pagina sa de social media.

Pe contul său de Instagram, vedeta a mărturisit că mănâncă mai puțin și că exercițiile nu lipsesc din programul său zilnic, fie doar și pentru 30 de minute.

Citește și:

Fanii au fost curioși să afle ce dietă ține Andreea Marin, astfel că aceștia au asaltat-o cu întrebări pe vedetă. Andreea le-a răspuns internauților și le-a spus că este vorba despre o dietă de detoxifiere.

“Nu merge așa, fiecare om are o stare de sănătate, anumite nevoi și gusturi. De aceea, rețeta trebuie dată de nutriționist, personalizat. Eu urmez o dietă de detoxifiere, dar adaptată de medic specificului corpului meu acum. Beau mult ceai zilnic, fac sport și saună”, a fost răspunsul îndrăgitei prezentatoare tv.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.