Setari Cookie-uri

Mesajul lui Vladimir Zelenski pentru jurnalista care a întrerupt o transmisiune live cu declarația sa anti-război

Vladimir Zelenski a reacționat imediat după ce o jurnalistă a întrerupt live-ul unei cunoscute emisiuni de știri din Rusia, cu o pancartă pe care scria un mesaj anti-război și anti-propaganda.

Gestul plin de curaj al jurnalistei din Rusia, Marina Ovisiannikova, a ajuns până la Președintele Ucrainei care a ținut să o felicite pe femeia care și-a sacrificat libertatea pentru a transmite adevărul cu privire la războiul ce are loc în Ucraina.

În timpul unei transmisiuni live, pe unul dintre cele mai cunoscute și urmărite canale tv, redactorul de știri Marina Ovisiannikova a intrat în pupitorul știrilor cu o pancartă pe care era scris un mesaj de protest cu privire la lucrurile pe care televiziunea rusă le transmite mai departe către populație.

Conform news.ro, Vladimir Zelenski a declarat că îi este recunoscător femeii care a avut un curaj ieșit din comun și o felicită pentru gestul său.

"Sunt recunoscător acelor ruşi care nu încetează să încerce să transmită adevărul, care luptă împotriva dezinformării şi spun fapte reale prietenilor şi familiilor lor, şi personal acelei femei care a mers în studioul Channel 1 cu o pancartă anti-război.

Citește și:

Celor cărora nu le este frică să protesteze. Atâta timp cât ţara ta nu este complet închisă de restul lumii, transformându-se într-o Coreea de Nord uriaşă, trebuie să lupţi, nu trebuie să-ţi ratezi şansa”, a declarat Președintele Ucrainei.

Potrivit unui ONG care se ocupă cu apărarea drepturilor protestatarilor, Marina Ovisiannikova a fost arestată, iar o anchetă internă este în plină desfășurare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.