Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, mesaj special pentru Luca! Cum a reacționat fiul lui Reghecampf la declarațiile impresarei?

Anamaria Prodan a postat o imagine cu Bebeto și Luca și i-a urat fiului lui Reghecampf "La mulți ani", cu ocazia aniversării sale. Tânărul a reacționat imediat, iar Anamaria Prodan nu se aștepta la un răspuns ca acesta!

Anamaria Prodan a postat recent pe contul său de Instaram o fotografie în care Bebeto și Luca se îmbrățișează, urându-i fiului lui Laurențiu Reghecampf "La mulți ani", cu ocazia împlinirii a 20 de ani.

Sexy-impresara vrea să demonstreze că are o relație specială cu copiii săi, considerându-l pe Luca ca fiind fiul său. Astfel, Anamaria Prodan a postat un mesaj aparte pe contul său de socializare și l-a numit pe fiul lui Reghecampf "băiatul meu".

"La mulți ani băiatul meu frumos , deștept , minunat ❤️te iubim fara marginele !", a scris sexy-impresara pe social media.

La rândul său, Luca a reacționat imediat la urările de bine, însă el i s-a adresat fratelui său mai mic, Bebeto. Acesta i-a spus lui Bebe că ăl iubește, ignorând declarația de dragoste pe care încă soția lui Laurențiu Reghecampf i-a făcut-o.

Citește și:

"@laurentiureghecampfjr Te iubsec Bro ❤️", a scris Luca la poza distribuită de Anamaria Prodan.

Mai mult, Cătălin Botezatu a scris o urare pentru fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf și i-a urat "La mulți ani" lui Luca la postarea bunei sale prietene, Anamaria Prodan.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.