Setari Cookie-uri

Cine este Cătălin Dumitrescu de la Insula Iubirii? Polițistul cu un fizic de model este gata să ispitească femeile

Cătălin Dumitrescu este una din cele 10 ispite masculine ale show-ului "Insula Iubirii". Tânărul de 31 de ani nu este străin de show-urile tv!

Cătălin Dumitrescu este una dintre cele 10 ispite ale show-ului Insula Iubirii, emisiune ce va începe în curând pe Antena1. Tânărul nu este străin de astfel de provocări, asta pentru că în trecut, Cătălin Dumitrescu a mai participat la Exatlon, la Kanal D.

Noua ispită are 31 de ani și este de meserie polițist. Cătălin Dumitrescu a absolvit Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina și a urmat ulterior Facultatea de Drept, din cadrul Universității Nicolae Titulescu. El a mai urmat și un master din cadrul Academiei de Poliție din București.

Fizicul său este atuul pe care Cătălin Dumitrescu se bazează. Deși are o carieră satisfăcătoare în poliție și este un exemplu printre colegii săi, tânărul de 31 de ani vrea să-și demonstreze calitățile de cuceritor și în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Citește și:

"Sunt deschis la orice!”, declară ispita înainte de începerea noului sezon, ce se anunță a fi unul plin de surprize și provocări atât pentru cupluri, cât și pentru ispite.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.