Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan iubește din nou! Cine i-a făcut inima să tresară după despărțirea dureroasă de Reghecampf?

Anamaria Prodan este o femeie puternică și își cunoaște foarte bine calitățile. Sexy impresara știe ce vrea, dar mai ales ce merită, astfel că în presă se zvonește că inima Aneimaria Prodan bate pentru un alt bărbat. Cine este noua ei cucerire și ce trebuie să facă misteriosul iubit pentru a-i câștiga definitiv inima impresarei, povestește chiar ea.

Anamaria Prodan știe că merită să fie iubită cu adevărat, iar expresia din popor "ce-i al tău e pus deoparte" i se potrivește mânușă impresarei. După o despărțire dureroasă, care a lăsat în sufletul Aneimaria Prodan răni adânci, se pare că sexy impresara face pași serioși către o nouă poveste de dragoste.

Recent, Anamaria Prodan a fost invitată în podcastul "Fiță cu Adiță", unde a vorbit despre apariția unui potențial iubit în viața sa. Ea a spus că presupusul pretendent o așteaptă până când divorțul va fi încheiat, iar ea va avea statut oficial de femeie liberă.

Mai mult, Anamaria Prodan a dat câteva detalii despre bărbatul care i-a pus inima pe jar. Se pare că acesta ar fi un personaj extrem de avut din Emiratele Arabe Unite.

Citește și:

,,Este dintr-o altă lume, foarte de sus", a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii de pe Youtube.

Totuși, noua sa cucerire are de îndeplinit o cerință extrem de importantă pentru a avea o poveste de dragoste serioasă cu Anamaria Prodan. Bărbatul trebuie să îi iubească copiii și să fie în stare să facă orice pentru ei.

,Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.", a mai declarat Anamaria Prodan.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.