Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu și-a ținut boala ascunsă mulți ani! Acum totul a ieșit la iveală! Vedetei i s-a pus un diagnostic crunt

Bianca Drăgușanu suferă de o boală gravă și incurabilă! Vedeta și-a ținut ascunsă suferința ani la rând, însă acum diva a mărturisit ce diagnostic i-au pus medicii. Bianca are câteva interdicții alimentare și trebuie să meargă des la control!

Bianca Drăgușanu este o apariție de fiecare dată, iar mai mereu este cu zâmbetul pe buze. Având tot ce își poate dori de la viață, nimeni nu ar fi crezut că blondina poate ascunde o suferință atât de mare. Se pare, însă, că viața Biancăi Drăgușanu nu este ca în filme, iar în spatele strălucirii ei se află un diagnostic crunt.

Bianca Drăgușanu suferă de diabet de mai mulți ani, iar acestă boală i-a schimbat complet traiectoria vieții. Vedeta are anumite interdicții alimentare pe care le respectă cu sfințenie, dar este nevoită să meargă și la controale în mod regulat.

Din cauza diabetului, diva nu are voie să mănânce zahar. Recent, invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Bianca Drăgușanu a mărturisit că are momente în care consumă produse dulci dar fără zahar, pentru că asta i-ar face rău și ar avea nevoie de intervenția medicilor.

Citește și:

"Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău”, a spus ea la Antena Stars.

Cu toate că suferă de diabet și are restricții pentru tot restul vieții sale, Bianca Drăgușanu este încrezătoare în ea și în forțele proprii. Mai mult, blondina nu consideră că această boala reprezintă o condamnare pe viață și o acceptă fără să facă din această întâmplare o dramă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.