Setari Cookie-uri

Mihai Bobonete a avut nevoie de terapie după ce hoții i-au spart casa. Actorul merge în continuare la psiholog

Mihai Bobonete este mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu că, în urmă cu mai mulți ani, hoții au spart casa actorului. După o sperietură îngrozitoare, Mihai Bobonete s-a adresat psihologului pentru a depăși experiența traumatizantă. De curând el a început să reia terapia și a declarat că aceasta i-a adus mai multă claritate în viață.

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, care știe să facă show oriunde s-ar afla. Mereu cu zâmbetul pe buze, dar pregătit și cu cele mai bune poante, puțini ar crede că viața actorului nu este la fel de roz precum este la televizor.

În urmă cu mai mulți ani, Mihai Bobonete a avut parte de cea mai mare sperietură din viața sa, asta după ce hoții i-au spart locuința. Actorul împreună cu familia sa erau în casă în momentul în care hoții au intrat în locuință și s-au speriat cu toții îngrozitor de tare. Mai mult, Bobonete abia se mutase în acea casă și nici prin cap nu i-ar fi trecut că i s-ar putea întâmpla așa ceva.

Pentru a trece peste acel moment traumatizant, actorul a fost nevoit să apeleze la ajutor specializat pentru a-și învinge temerile cauzate de momentul dificil. El a început să aibă stări depresive, iar terapia l-a ajutat să treacă peste trauma pe care toată familia sa a suferit-o.

Citește și:

Deși au trecut ani buni de la nefericitul eveniment, Mihai Bobonete a mărturisit că a reluat ședințele de psihoterapie, după o lungă pauză în care credea că toate lucrurile din viața sa s-au așezat.

Bobonete nu se ferește să vorbească despre acest subiect și se mândrește cu faptul că este conțtient de fricile sale și apelează la ajutor specializat, așa cum este și normal.

Prejudecăți și tabuuri în privința acestui subiect se întâlnesc doar la oamenii mai puțin educați și care nu au avut resursele necesare să-și mărească spectrul cunoașterii, pentru că, altfel, terapia este un lucru atât de normal, încât nu ar trebui niciodată să creeze rușini sau scepticism. Eu fac terapie și îmi este foarte bine așa. Episodul cu hoții în casa mea s-a dovedit a fi fost o greșeală, a fost o spargere la pont, iar noi eram mutați acolo de foarte puțină vreme. Pesemne că și hoții au fost dezamăgiți, dacă mi-au luat chitara bas și pușca cu dopuri a lui Octav. Eu nu dețin lucruri cu valoare materială mare, iar banii nu stau niciodată mai mult de câteva ore la noi în casă, are grijă soția să plece repede de unde vin”, a povestit actorul pentru Viva.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.