Setari Cookie-uri

Cine este Ali Habron de la Insula Iubirii? Tânărul stomatolog atrage toate privirile

Ali Habron este una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii. Tânărul de 33 de ani a suferit o decepție în dragoste, iar acum este gata să își ofere ajutorul cuplurilor care au probleme.

Emisiunea "Insula Iubirii" este pe cale să înceapă, iar Antena 1 a anunțat deja cine vor fi ispitele acestui sezon, ce se anunță a fi unul incendiar. Două resorturi exclusiviste îi așteaptă pe concurenții care vor să își testeze relația, iar ispitele sunt gata pentru a-și intra în rol.

Printre ispitele masculine din acest sezon se numără și Ali Habron, un tânăr medic stomatolog care a venit cu gândul de a ajuta cuplurile care au probleme.

Ali Habron are 33 de ani și este stomatolog de meserie. Fizicul său atrage privirea oricărei femei, iar accentul moldovenesc și cetățenia palestiniană fac din ispită un bărbat greu de refuzat.

Ali Habron a suferit o decepție în amor, iar acum vrea să intre în rolul ispitei pentru a-i ajuta pe cei care se află în relații toxice sau nesigure.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.