Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu, declarații controversate în plin război: Putin își iubește țara

Zăvo și-a numit pisica Putin!

Oana Zăvoranu face ea ce face și reușește să șocheze pe toată lumea. Fanii i-au adresat întrebări legate de război, iar ea nu a ezitat să le ofere un răspuns, punând accentul pe faptul că Vladimir Putin își iubește țara și că așa ar trebui să procedeze și românii.

Zăvo și-a numit pisica Putin

Pe data de 24 februarie, armata lui Vladimir Putin a atacat Ucraina, iar de atunci sute de mii de oameni au ales să vină în România fie pentru a rămâne și a-și găsi un loc de muncă până când se vor putea întoarce acasă, fie pentru a se îndrepta către alte țări unde au rude sau prieteni care s-au oferit să le întindă o mână de ajutor.

În timp ce multe dintre vedetele de la noi au sărit în ajutorul ucrainenilor, altele precum Christina Ich sau Oana Zăvoranu au făcut afirmații controversate, din cauza cărora nu au reușit decât să atragă și mai mult hate asupra lor. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, un internaut a vrut să afle de ea dacă într-adevăr îl iubește pe Putin, iar ea a venit cu un răspuns imediat. În plus, este de părere că războiul nu este al nostru și că România ar trebui să fie neutră.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.