Setari Cookie-uri

Copiii lui Cătălin Zmărăndescu, în război cu tatăl lor. Mihai și Alexandra nu mai vorbesc de ani buni cu luptătorul MMA

Copiii lui Cătălin Zmărăndescu drin prima sa căsnicie și-au renegat tatăl și au vorbit despre motivele pentru care nu mai doresc să țină legătura cu luptătorul MMA.

Copiii lui Cătălin Zmărăndescu și-au renegat tatăl și nu mai vorbesc cu el de câțiva ani buni. Luptătorul MMA are patru copii, însă primii doi, din căsnicia sa anterioară, sunt cei care îl acuză pe Zmărăndescu de neglijență și comportament neadecvat.

Mihai și Alexandra Zmărăndescu sunt primii copii pe care îi are cu fosta sa soție, iar cei doi își acuză tatăl că se declară părinte doar pentru ceilalți doi copii pe care îi are cu actuala soție, Luiza.

Luptătorul MMA s-a separat de mama lui Mihai și a Alexandrei în urmă cu 14 ani, iar de atunci, cei doi copii ai săi susțin că Zmărăndescu nu s-a mai interesat de creșterea și educația lor. Mai mult, cei doi nu mai țin legătura cu părintele lor și îi aduc acuzații grave în ceea ce privește comportamentul său.

Citește și:

“Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el!”, a spus Mihai Zmărăndescu în cadrul unei emisiuni TV.

Tot el a mai susținut că tatăl său declară peste tot că singurii săi copii sunt cei din căsnicia pe care o are în acest moment.

”Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el!”, a mai spus fiul cel mare al sportivului.

Nici după participarea lui Cătălin Zmărăndescu la emisiunea Survivor apele nu s-au mai calmat. Copii lui au avut reacții neașteptate și l-au criticat dur pe tatăl lor.

"Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo. Și-a luat cu tesla în cap.

Citește și:

Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate”, a mai spus fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.