Setari Cookie-uri

Uite cât de mult seamănă fetița Andreei Bălan cu mama sa! Ella Maya și Andeea Bălan sunt ca două picături de apă

Mulți o cunosc pe Andreea Bălan și știu cât de implicată este în creșterea și educația fiicelor sale. Artista și-a dorit enorm o familie, iar acum are brațele pline de iubire. Unde mai pui că fetița cea mare, Ella Maya este copia fidelă a mamei sale.

Andreea Bălan este una dintre cele mai urmărite și îndrăgite artiste autohtone și reprezintă o adevărată inspirație pentru multe femei. Vedeta îmbină perfect viața profesională cu cea de mamă și este în tare să mute munții pentru fetițele ei.

Ella și Clara, minunile din viața Andreei au făcut-o pe artistă să își dea seama ce înseamnă cu adevărat dragostea necondiționată. Blondina le răsfață pe ele două fetițe și are grijă să nu le lipsească nimic.

Fetițele au crescut sub ochii ei, făcând-o pe Andreea să se simtă cea mai mândră mamă din lume. Recent, vedeta a postat câteva imagini cu Ella Maya, fiica ei cea mare.

Cele două sunt cu zâmbetul până la urechi, iar cea mică seamănă leit cu mama sa. Delicată și plină de voioșie, Ella a înduioșat internauții cu inocența sa.

Citește și:

"Iubire necondiționată, dincolo de cuvinte, timp și spațiu.", a scris artista în dreptul fotografiilor postate pe social media.

Cele două sunt extrem de apropiate, iar din vlogurile sale, fanii Andreei au putut observa că fetița cea mare vrea să îi calce pe urme Andreei, având înclinații artistice.

"E identica tie cand erai mica Andrea, sa ti traiasca printesele.", "Cât de mult semănați.", "iubire sincera si pura, sa fiti sanatoase Andreea si tot binele din lume va doresc", au fost doar câteva dintre comentariile primite de Andreea Bălan pe social media.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.