Setari Cookie-uri

Cine este Marco Cigognini de la Insula Iubirii? Patron de club de noapte s-a îndrăgostit iremediabil de România

Marco Cigognini este una din cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii. Tânărul din Italia spune că nu și-a găsit încă femeia visurilor lui, însă știe cum să cucerească o reprezentată a sexului frumos.

Insula Iubirii este pe cale să înceapă, iar ispitele masculine sunt gata pentru a-și intra în rol. Noul sezon anunță surprize și provocări pe măsură, iar cuplurile care s-au înscris în competiție au motive serioase pentru a se teme în fața ispitelor de pe insulă.

Marco Cigognini este una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii, iar dorința se a participa la reality-show-ul de la Antena 1 a venit în urma relațiilor amoroase neîmplinite pe care le-a avut. Marco declară că până acum nu s-a simțit cu adevărat iubit de nicio femeie.

Noua ispită masculină are 35 de ani și este proprietarul unui club de noapte din centrul Capitalei. Printre pasiunile sale se numără fitness-ul și călătoriile.

"Mie îmi place mult jocul seducției.”, a mărturist Marco Cigognini.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.