Setari Cookie-uri

Cătălin Botezatu, investiție de lux de sute de mii de euro! Designerul nu se uită la bani când vine vorba despre confort

Cătălin Botezatu nu pune preț pe confort, astfel că designerul ar scoate oricât din buzunar pentru plăcerile care îi aduc bucurie. Recent, creatorul de modă a făcut o investiție de sute de mii de euro, de care este extrem de mândru.

Cătălin Botezatu nu se uită la bani atunci când vine vorba despre propriul confort. Designerul se răsfață cu cele mai luxoase achiziții și nu se dă înlături de la nimic din ceea ce reprezintă luxul.

Recent, Botezatu a făcut o investiție de zile mari, care, speră el, îi va aduce bani frumoși în viitor. El și-a achiziționat un apartament de lux în Dubai, la etajul 54, de care este extrem de mândru.

Cum tot mai mulți români își îndreaptă atenția către piața imobiliară din Dubai, nici Cătălin Botezatu nu putea irosi o astfel de șansă. El a cumpărat o locuințo spectaculoasă la nivelul 54 și a povestit pe larg despre dotările pe care noul său cămin le are.

”Este la etajul 54, are un view către ocean, dar și partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară, sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente, aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă”, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Citește și:

În ceea ce privește suma pe care a scos-o din buzunar, Botezatu nu a vrut să dea prea multe detalii, însă se pare că locuința sa din Dubai a costat nu mai puțin de 350.000 de euro.

”Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extrordinară peste doar câteva luni doar, sunt ofere de nerefuzat”, a mai spus creatorul de modă pentru aceeași sursă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.