Setari Cookie-uri

Ce meserie are de fapt Alex Velea? Artistul speră că nu va profesa niciodată

Alex Velea a absolvit o facultate grea, însă nu se simte deloc atras de domeniul pe care l-a studiat timp de patru ani. Artistul speră că nu va fi nevoit niciodată să se întoarcă la meseria sa de bază.

Alex Velea este unul dintre cei mai talentați artiști autohtoni și puțini știu că artistul a absolvit o facultatea grea, iar în copilărie era printre primii la învățătură.

În perioada liceului, iubitul Antoniei a fost olimpic la română. matematică și franceză, intrând la facultate cu media 9,81. Deși a urmat o universitate grea și a învățat din greu timp de 4 ani de zile, Alex Velea nu își dorește să se întoarcă vreodată la meseria pentru care s-a pregătit.

„Am terminat facultatea, dar cu greu. Sunt inginer, dar sper să nu profesez niciodată. Sincer să fiu o parte din colegii mei chiar fac treaba asta și probabil o fac bine. Mă pricep și eu în a construi, de exemplu mi-au lăsat ai mei un birou pe mână și le-am zis să nu-și facă griji că o să-l montez eu, nu e mare șmecherie. Bineînțeles că n-am reușit să fac asta și i-am cerut ajutorul unui prieten de-al meu. Eram tânăr, aveam vreo 20, 21 de ani și stăteam într-o camera până când la final știu că n-am fost în stare să punem cipurile alea și tot ce trebuia noi să unim, dar le-am bătut în cuie”, a spus acum ceva timp Alex Velea.

Citește și:

Artistul recunoaște că nu este prea îndemânatic când vine vorba de a repara sau a construi ceva, astfel încât mai bine nu se implică în acest domeniu.

„Dacă mă pune cineva să schimb o priză nu sunt în stare, adică mi-e teamă. De când sunt inginer am montat patru șezlonguri la mine acasă. Mie îmi e drag când fac ceva, dar mi se pare că sunt neîndemânatic, adică chiar dacă e mic ce fac mi se pare că am făcut ceva extrem de notabil și spun „uite că sunt în stare să fac și eu”. Eu știu mai bine să cânt, să dansez, să fac orice altceva”, a mai adăugat artistul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.