Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu va candida la Președinția României. Vestea a dat-o chiar ea, pe contul său de socializare

Oana Zăvoranu are planuri mari pentru 2024, asta pentru că are de gând să candideze pentru Președinția României. Sătulă de conducerea actuală, dar și de felul în care se iau cele mai importante decizii ale țării, bruneta vrea să-și intre în rolul de lider.

Oana Zăvoranu a pus piciorul în prag și a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul României. Vedeta a anunțat pe pagina sa de Instagram că va candida la alegerile prezidențiale din 2024, asta pentru că multă lume îi cere acest lucru.

Vedeta nu se dă înapoi de la nicio provocare, astfel că Oana le-a spus internauților că se vede în rolul de președinte și că ea ar putea fi acel lider de care România are atât de multă nevoie.

Mai mult, vedeta a ținut să menționeze că nu este o glumă și că intențiile sale sunt cât se poate de serioase. Întrebată dacă se vede în postura de președinte, Oana Zăvoranu a răspuns afirmativ.

”Exact. Să știi că nu e o glumă. Vezi, genul ăsta de mesaje sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și e evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot...că de surdo mute e plin, la figurat, firește. Să nu-mi sară în cap ăia de cică sunt ”bulingăreasă”, a spus Oana Zăvoranu pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Vedeta l-a atacat dur și pe actualul președinte, Klaus Iohannis, menționând că ea ar fi mult mai potrivită pentru fotoliul de la Cotroceni.

”Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt mult prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Dacă ”Dl Latex” a făcut-o, eu pot fi mult mai bună și pregătită să conduc cu cap și c**** țara asta”, a mai spus bruneta pe pagina sa de socializare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.