Setari Cookie-uri

Cine este Florin Cerghit de la Insula Iubirii? Tânărul de 26 de ani are o strategie bine pusă la punct

Florin Cerghit este una din cele 10 ispite de la Insula Iubirii care a acceptat marea provocare. Tânărul de 26 de ani are un plan bine pus la punct și se consideră un bărbat pe umărul căruia femeile ar putea să se simtă vulnerabile.

Insula Iubirii este pe cale să înceapă, iar ispitele și-au intrat deja în rol. Printre cele 10 ispite masculine se numără și Florin Cerghit.

Tânărul de 26 de ani vine din Vulcan, județul Hunedoara și de meserie este antreprenor și fotograf. Noua ispită masculină se încadrează în tiparul bărbatului cuminte, cu mult simț, însă orgolios și extrem de competitiv. Încă de la începutul competiției, Florin Cerghit și-a propus să fie acel umăr pe care femeile pot plânge și nu respingea ideea de a pleca acasă cu o nouă cucerire.

Telespectatorii urmează să vadă dacă strategia lui Florin va funcționa și dacă jumătatea feminină din cele cinci cupluri înscrie în competiție vor cădea în plasă.

„Odată ce vii aici să îți testezi relația, să zicem așa, ai ceva în relația aia. Nu exclud că aș putea să plec cu cineva de aici”, a declarat Florin de la „Insula iubirii”.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.