Setari Cookie-uri

Cine este Mioara Velicu? Interpreta de muzică populară este invitată la 40 de întrebări

Mioara Velicu este invitata ediției de duminică de la emisiunea lui Denise Rifai. Îndrăgita interpretă de muzică populară își poveștește viața de poveste și mărturisește care este cea mai mare frică a sa.

Mioara Velicu este o interpretă de muzică populară, având o dragoste imensă pentru folclor și pentru tradițiile moldovenești.

Talentul Mioarei Velicu a fost moștenit de la mama sa, cântăreață de muzică populară din județul Galați. La 20 de ani, îndrăgita interpretă de muzică populară intra în ansamblul folcloric Rapsodia Dunării, acolo unde cunoaște ascensiunea în cariera muzicală.

Cu o viață de poveste, Mioara Velicu este invitată în ediția de duminică seară a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", acolo unde povestește întâmplări neștiute din copilărie, dar și tinerețe.

Întrebată care este cea mai mare frică a sa, Mioara Velicu răspunde fără să stea pe gânduri.

"Ca atunci când nu voi mai fi, lumea să vorbească urât de mine"

Citește și:

"Mioara Velicu, una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România, este invitata ediției de duminică, a emisiunii <<40 de întrebări cu Denise Rifai>>, difuzată la ora 22:30, la Kanal D.", au scris reprezentații emisiunii pe pagina oficială de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.