Setari Cookie-uri

Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy! Artistul s-a distrat la maxim alături de Shaggy și Sean Paul

Costi Ioniță este primul român nominalizat la două categorii Grammy, iar artistul s-a filmat de la grandioasa petrecere ce a avut loc în Las Vegas. El a petrecut până dimineață alături de Shaggy și Sean Paul și le-a spus internauților că se simte extrem de mândru că este român.

Costi Ioniță își trăiește visul cu ochii, asta după ce a fost nominalizat la două categorii ale premiilor Grammy. Bine cunoscutul producător român s-a distrat pe cinste la petrecerea din Las Vegas, acolo unde au fost prezenți cei mai cunoscuți artiști de peste ocean.

Costi Ioniță s-a făcut remarcat prin contribuția pe care a avut-o la două dintre albumele reggae nominalizate la ediția Grammy din acest an. Chiar dacă nu a câștigat, artistul român s-a distrat la maxim la petrecerea organizată pentru superstarurile americane, iar Costi Ioniță a petrecut până în zori alături de Shaggy sau Sean Paul.

"Băieți, sutem la Grammy! Forță! Fraților, suntem în Las Vegas și am alături cei mai șcmecheri artiști...", a spus Costi Ioniță într-una dintre filmările de pe social media.

Citește și:

Mai mult, artistul român l-a rugat pe Sean Paul să le transmită un mesaj românilor, iar cântărețul i-a salutat fără să ezite pe fanii săi din România.

Înainte de a ajunge în America, Costi Ioniță le-a mai transmis un mesaj prietenilor lui virtuali, declarând că este extrem de mândru că este român.

"Dragii mei, mă îndrept către Las Vegas, unde se țin Premiile Grammy. Este prima oară în istoria muzicii când un român e nominalizat de două ori la aceste premii prestigioase. Nu contează dacă se câștigă sau nu, important e că suntem acolo și oriunde m-aș afla, sunt mândru că sunt român și nu o să vă fac de râs.", le-a mai transmis aristul internauților.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.