Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, atac la bărbăția lui Reghecampf! Impresara, detalii despre performanțele în pat ale încă actualului soț

Anamaria Prodan nu se dă înlături de la nimic atunci când vine vorba despre picanterii în ceea ce privește procesul de divorț cu Reghecampf. Recent, impresara a declarat lucruri rușinoase despre performanțele antrenorului în pat, dar a lansat și un atac către partenera de viață a acestuia, Corina Caciuc.

Anamaria Prodan nu se dă înlături de la nimic când vine vorba de a lansa atacuri asupra fostului ei partener, Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara a făcut recent câteva declarații surprinzătoare despre performanțele la pat ale încă actualului său soț, dar a lansat și acuze către cea care îi va dărui în scurt timp un copil celui cu care s-a iubit mai bine de 15 ani.

"În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească, că, la vârsta asta, nu poţi să rezişti mai mult de 15 minute.

Când vezi că toţi prietenii tăi râd de tine şi tot fotbalul râde, nu stai să te gândeşti că ai luat-o pe un drum greşit?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitateasportivă.net.

Citește și:

Mai mult decât atat, sexy impresara susține faptul că, dacă Reghecampf i-ar fi spus că vrea să divorțeze, situația de față nu ar mai fi existat. Anamaria Prodan s-a simțit trădată de cel în care avea cea mai mare încredere și mărturisește că ar fi acceptat orice soluționare pașnică.

”La 50 ani acum, dacă te gândeşti, bărbaţii au o problemă. E jenant, nu ai cum să te faci de râs în faţa copiilor tăi, a jucătorilor, a tuturor oamenilor din fotbal. Orice s-ar fi întâmplat pe pământul ăsta, din toate punctele de vedere, dacă mi-ar fi spus că vrea să divorţeze, era ok”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.