Setari Cookie-uri

Andreea Mantea, înșelată de doi iubiți! Lecțiile învățate de vedetă după trecutul amoros tumultos

Andreea Mantea nu a avut cele mai liniștite și frumoase experiențe în dragoste, însă toate acestea au ajutat-o să devină femeia puternică care este astăzi. Bruneta a vorbit despre infidelitatea la care a fost supusă nu o dată, ci de două ori de-a lungul timpului.

Andreea Mantea a avut parte de multe experiențe tumultoase în dragoste, însă toate acestea au făcut-o să devină femeia puternică care este astăzi.

Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre lecțiile pe care le-a avut de învățat de-a lungul timpului, dar și despre experiențele care i-au adus multă dezamăgire în suflet.

Andreea Mantea a vorbit acum ceva timp despre violența fizică și verbală la care a fost supusă în timpul relației cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea, însă această experiență nu a fost singura traumatizată din viața amoroasă a vedetei.

Andreea a simțit și gustul infidelității și nu o dată, ci de două ori a fost înșelată, în două relații diferite. Vedeta tv a povestit cum și-a prins iubiții în fapt și nu a acceptat nicio scuză din partea lor.

Citește și:

„O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după…și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți”, a spus Andreea Mantea, scrie spynews.ro

Mai mult, Andreea este acum singură, însă se simte extrem de bine în această postură. Vedeta este împlinită cu dragostea primită de la fiul ei , David și se bucură de timp pentru ea.

”Ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni, e mai bine așa. După o vârstă nu e de ceea ce îți dorești, e de ceea ce îți aduce viața. (...) Pentru nimic în lume eu nu o să mai stau să-mi pierd timpul, timpul meu prețios pentru ce?”, a mai adăugat vedeta.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.