Setari Cookie-uri

Ce părere are Iulia Albu despre Loredana Groza: Este o femeie care desface picioarele, mie îmi...

Iulia Albu și-a dat cu părerea și despre Loredana Groza, după ce momentul în care a vorbit despre Oana Roman a devenit viral pe internet, mai ales că partenera de viață a lui Marius Elisei a decis să îi dea și replica vedetei.

„Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală”

Modul în care Loredana Groza se afișează pe rețelele sociale în ultima vreme le-a atras serios atenția internauților, care nu se pot abține și comentează fiecare dintre aparițiile blondinei. Așa cum era de așteptat, Iulia Albu a analizat și stilul vestimentar abordat de cântăreață, dar s-a oprit și asupra comportamentului atât de aspra judecat de cei care nici măcar nu o cunosc, de pe social media.

Iulia Albu este recunoscută pentru felul sincer de a spune lucrurilor pe nume indiferent de situația despre care ar fi vorba și indiferent de persoana publică pe care o analizează. Recent, i-a venit rândul Loredanei Groza să fie luată la bani mărunți de către îndrăgita creatoare de modă, iar spre surprinderea multora, fosta parteneră de viață a lui Mihai Albu nu a avut prea multe lucruri negative de adăugat despre cântăreață.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.