Setari Cookie-uri

Anna Lesko a deschis un proces împotriva Antena Stars și a Alinei Petre! Vedeta cere daune de 40.000 de euro

Anna Lesko cere despăgubiri de 40.000 de euro atât de la Antena Stars, cât și de la Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, după ce a mărturisit că au fost spuse lucruri total neadevărate despre ea.

Anna Lesko vrea despăgubiri de 40.000 de euro

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a făcut o serie de afirmații dure despre Anna Lesko, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Vedeta a decis să își spele onoarea și să ceară niște despăgubiri colosale, după ce au apărut astfel de materiale complet neadevărate despre ea, stricându-i astfel imaginea la care ține enorm.

Vedeta a inițiat un proces la Judecătoria Sectorului 1 din București, dând în judecată Antena Stars, doi invitați din cadrul emisiunii în care ea a fost subiect de discuție, dar și doi jurnaliști. Vedeta a spus despre dezbaterea lor ca a fost una calomnisoasă, acesta fiind și motivul pentru care le cere daune morale.

Alina Petre a refuzat să dea mai multe detalii în acest sens, spunând că avocatul ei se ocupă de cas, ea nedând prea mare importanță subiectului.

Citește și:

citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.