Setari Cookie-uri

Cine este Dinu Popescu de la Insula Iubirii? Tânărul de 29 de ani este scriitor și îi place să observe relațiile dintre oameni

Dinu Popescu este una din cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii, iar background-ul de psihlog și scriitor îl va ajuta pe tânărul de 29 de ani să descifreze misterele relațiilor concurenților.

Insula Iubirii este pe cale să înceapă, iar cele cinci cupluri dornice să își testeze relația se vor aventura în aventura vieții lor, alături de 10 ispite masculine și 10 ispite feminine.

Printre ispitele masculine din acest sezon se numără și Dinu Popoescu, un tânăr ce promite să descopere misterele ce stau în spatele relațiilor concurenților. În vârstă de 29 de ani, Dinu Popescu a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității "Titu Maiorescu" din București și se declară ca fiind scriitor și prezentator tv.

Noua ispită masculină vrea să pună în practică tot ceea ce a învățat pe băncile școlii, însă, acest lucru îi va atrage simpatii și atipatii, deopotrivă.

Dinu Popescu declară că îi place să studieze oamenii și mai ales relațiile dintre ei. Mai mult, el admite că se simte atras de jocul seducției.

Citește și:

„Îmi place jocul seducției. Trebuie să creezi acolo unde uneori nu există. O relație funcțională, o relație sănătoasă nu poate fi afectată', a declarat noua ispită masculină de la Insula Iubirii.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.