Setari Cookie-uri

Alexandra Stan, dezvăluiri fără perdea! Artista le-a mărturisit fanilor de câte ori pe săptămână face dragoste

Alexandra Stan încinge atmosfera cu fiecare apariție a sa, însă și declarațiile sale pot fi destul de provocatoare. Recent, artista a dezvăluit de câte ori pe săptămână face dragoste.

Alexandra Stan este o apariție hot de fiecare dată, iar imaginația fanilor prinde contur la fiecare postare de pe social media a artistei.

Vedeta împărtășește lucruri fără perdea din viața sa cu cei de pe rețelele sociale, fiind o fire extrem de deschisă și dezinvoltă atunci când vine vorba de viața personală.

După un mariaj de doar câteva luni, urmând apoi o relație pasională, Alexandra Stan este din nou singură, iar fanii artistei s-au arătat îngrijorați cu privire la viața amoroasă a artistei lor preferate. Astfel, internauții au întrebat-o pe Alexandra Stan de câte ori face dragoste într-o săptămână, mai ales că acum, statusul ei amoros s-a schimbat.

Alexandra nu a trecut cu vederea peste întrebare și le-a răspuns fără ezitare prietenilor ei virtuali.

Citește și:

„De minus 96… împărțit la 3… minus…'', a glumit Alexandra Stan pe pagina ei de Instagram.

Mariajul artistei a eșuat după doar câteva luni

În dragoste, norocul pare să o ocolească pe artistă, asta după ce Alexandra Stan și-a pus toată încrederea în mariajul pe care l-a avut alături de Emanuel Necatu.

"Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să-mi fac o familie. Credeam că, dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior.

Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția'', a povestit Alexandra Stan în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.