Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu își deschide o nouă afacere! Diva vrea să investească în imobiliare

Bianca Drăgușanu știe ce vrea de la viață și știe întotdeauna pe ce cale să o apuce pentru a-i fi bine. Vedeta a mărturisit recent că vrea să intre într-o nouă afacere menită să îi îmbogățească simțitor conturile personale.

Bianca Drăgușanu se pricepe să facă bani mulți și știe întotdeauna să își urmeze obiectivele pentru a-și atinge scopurile. Mai nou, diva s-a gândit să își deschidă o nouă afacere prosperă, din care se gândește că va avea doar de câștigat.

Blondina și-a dezvăluit planurile de viitor într-un interviu pe care l-a acordat recent și a vorbit despre afacerile în imobiliare. Bianca Drăgușanu a spus că și-ar dori foarte mult să investească în imobiliare, mai ales că multe vedete autohtone au simțit gustul succesului în acest domeniu.

„Se merită, de când e lumea și pământul există afaceri în care investești și nu pierzi, chiar dacă există inflație. Sunt sceptică, nu vreau să desconspir planurile mele, dar da, intenționez să demarez o afacere imobiliară”, a spus ea pentru Impact.ro.

Citește și:

Bianca Drăgușanu, pregătiri de Paște

În ceea ce privește Sărbătorile Pascale, Bianca Drăgușanu a spus că nu se va ocupa nici cu bucătăria, nici cu ordinea și curățenia. Vedeta le va lăsa pe mama și sora ei să fie gospodine, în timp ce ea se va relaxa și se va bucura de timpul petrecut în familie.

”Voi sta acasă, cu soru-mea. Prietena mea se ocupă cu prăjiturile, mama și sora cu restul. Eu nu m-am născut să gătesc, nu pot să fac de toate, și curățenie și mâncare, nici nu mă interesează acest aspect al vieții, și nici nu-mi place. Nu-s chiar extraterestru”, a mai zis ea.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.