Setari Cookie-uri

Felicitări! Jucătoarea de tenis iubită de o lume întreagă așteaptă primul ei copil

La cei 35 de ani ai săi, o jucătoatre de tenis cunoscută și îndrăgită de o lume întreagă a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Anunțul a fost făcut chiar de ziua ei de naștere!

Maria Sharapova a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil, iar vestea cea mare a fost dată chiar de ziua de naștere a sportivei.

Pe data de 19 aprilie, cu ocazia împlinirii a 35 de ani, Maria Sharapova a anunțat că ea și logodnicul ei, Alexander Gilkes, vor deveni părinți pentru prima oară. Chiar dacă s-a retras din tensis, Maria Sharapova este în continuare extrem de urmărită pe rețelele sociale, acolo unde le-a spus internauților că urmează să devină mamă în doar câteva luni. Fotografia în care apare cu burtica de gravidă a strâns mii de like-uri, dar și numeroase comentarii cu felicitări.

"Începuturi prețioase!!! Mâncatul tortului aniversar pentru doi a fost mereu specialitatea mea.", a scris Sharapova pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Maria Sharapova și Alexander Gilkes s-au logodit în decembrie 2020

Sportiva și iubitul ei și-au anunțat logodna în iarna anului 2020, atunci când Maria Sharapova a postat o imagine alb-negru cu cei doi.

"Am spus din prima zi în care ne-am cunoscut. Acesta era micul nostru secret.", a declarat atunci faimoasa tenismenă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.