Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, cuvinte emoționante pe Instagram! Vedeta l-a luat în brațe și i-a spus să nu plângă

Bianca Drăgușanu a postat câteva imagini pe InstaStory, în care le arată fanilor o altă față a personalității sale. Vedeta nu s-a sfiit să îl ia în brațe pe cel care plângea după ea și să îl aline numaidecât.

Bianca Drăgușanu este mereu în centrul atenției, iar dacă după scandalul precedent cu Gabi Bădălău, fanii se așteptau ca blondina să declare care mai este situația ei amoroasă, iată că lucrurile stau complet diferit.

Bianca Drăgușanu a publicat câteva imagini pe InstaStory, fotografii ce i-au înduioșat pe internauți. Pagina de Instagram a vedetei este locul în care Bianca împărtășește cu prietenii ei virtuali vrute și nevrute, iar nici de această dată blondina nu a ezitat să le arate fanilor prin ce pățanie a trecut.

Vedeta se afla la atelierul său de haine, atunci când o clientă a intrat cu câinele său pentru a-și alege ținuta potrivită. În timp ce clienta respectivă se uita la hainele Biancăi, diva a avut grijă de câinele ei, fiind o mare iubitoare de animale.

Citește și:

În momentul în care Bianca Drăgușanu i-a înapoiat patrupedul clientei sale, câinele a început să plângă, lucru ce a determinat-o pe Bianca să îl ia imediat în brațe.

"Cum te cheamă băi, cu boticul ăsta așa. Doamne, mor. Hai să ne pupăm. Gata, gata, nu mai fi supărat. E mititel și el. Uitați-vă ce bebeluș am. Nu mai plânge, of! (...) M-am îndrăgostit iremediabil. Vreau și eu unu care să semen cu ăsta. El este iubitul meu, dar nu putem să avem o relație pentru că pleacă în Italia. Vreau și eu unu ca el, aștept mesaje.", le-a spus Bianca Drăgușanu fanilor săi de pe Instagram.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.