Setari Cookie-uri

Dana Budeanu, imaginea care a șocat internetul! Cu picioarele desfăcute și o haină de blană, Budeanu și-a surprins comunitatea

Dana Budeanu știe ce și cum să facă pentru a intra în atenția publicului. Recent, criticul de modă a publicat o fotografie nud, în care Budeanu apare în ipostaze provocatoare.

Dana Budeanu este plină de surprize, iar asta pot observa cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. De această dată, criticul de modă nu a ieșit în evidență printr-o altă declarație controversată, ci printr-o ipostază provocatoare în care s-a lăsat fotografiată.

Dana Budeanu știe cum să își facă loc pe prima pagină a ziarelor, astfel că ea nu se dă înlături de la nimic atunci când vine vorba de situații menite să o provoace la maxim.

Recent, criticul de modă a postat o imagine cel puțin controversată pe rețelele de socializare. Cu picioarele desfăcute, purtând tocuri, o blană pe deasupra umerilor și o pereche de ochelari de soare, Dana Budeanu s-a afișat fără inhibiții în fața internauților.

"Te vei poticni pe urmele mele" , a scris Budeanu pe contul său de Instagram.

Citește și:

Pentru a nu lăsa loc de comentarii negative, criticul de modă a blocat secțiunea de comentarii. Astfel, internauții au putut doar aprecia postarea Danei Budeanu și, surprinzător, au făcut-o în număr mare. Peste 8.600 de prieteni virtuali i-au apreciat simțul artistic Danei Budeanu.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.