Setari Cookie-uri

Megan Fox, mărturisiri dureroase despre agresiunile pe care fiul ei este nevoit să le îndure

Megan Fox a vorbit cu lacrimi în ochi despre agresiunile pe care fiul ei cel mare, Noah, este nevoit să le îndure la școală, din cauza faptului că preferă să poarte rochii, în favoarea pantalonilor.

Megan Fox este o actriță extrem de talentată, însă înainte de orice este o mamă care suferă atunci când copiii ei sunt neîndreptățiți. Recent, vedeta de peste ocean a izbucnit în lacrimi, în timpul unui interviu, în momentul în care a vorbit despre suferința prin care trece fiul ei cel mare, Noah.

Megan Fox are trei băieți cu fostul ei soț, Brian Austin Green. Chiar dacă cei doi au o relație extrem de bună și civilizată, se pare că cei mici sunt supuși suferințelor exterioare. Megan Fox a vorbit despre agresiunile pe care Noah este nevoit să le suporte la școală, din simplul fapt că acesta preferă să se îmbrace în rochii și nu în pantaloni.

"Am un copil care suferă. [...] Am multe griji în legătură cu asta, pentru că mi-aș dori ca umanitatea să nu fie așa”, a mărturisit actrița în cadrul unui interviu.

Citește și:

Megan Fox a vorbit despre alergerile fiului său și a povestit cum, de la vârsta de 2 ani, Noah a ales singur să se îmbrace în rochii. Actrița a mărturisit că a citit numeroase cărți pe această temă și s-a documentat despre alegerile vestimentare ale fiului ei.

„Unele dintre cărți vorbesc despre cum poți fi băiat și poți purta o rochie. Te poți exprima prin îmbrăcăminte așa cum vrei. [...] Și asta nici măcar nu are legătură cu sexualitatea ta”, a adăugat ea.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.