Setari Cookie-uri

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani, iar Kate Middelton a realizat fotografii uimitoare cu fiica sa

Prințesa Charlotte a fost surprinsă de către mama sa, o pasionată a fotografiei, în câteva imagini ce au fost publicate pe rețelele sociale. Fotografiile au fost făcute ca celebrare a aniversării celor 7 ani pe care mica prințesă i-a împlinit.

Prințesa Charlotte a făcut deliciul internauților datorită fotografiilor pe care mama sa, Kate Middelton, le-a făcut cu ocazia împlinirii vârstei de 7 ani.

Familia Regală a postat, așa cum este tradiția, câteva imagini în care Prințesa Charlotte este surprinsă alături de câinele familiei, Lupo, acesta fiind oferit cadou de către fratele Ducesei, James Middelton. Fiica Prințului William se află într-o poiană de clopoței albaștri, într-una dintre reședințele pe care Ducii de Cambridge o dețin.

"La mulți ani, prințesa Charlotte, la împlinirea vârstei de 7 ani!

Ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească trei fotografii noi cu prințesa Charlotte, care au fost făcute în Norfolk în acest weekend.", au scris reprezentanții Casei Regale pe social media.

Citește și:

Kate Middelton este cunoscută ca fiind o pasionată a fotografiei și a creat o tradiție de a realiza și împărtăși imagini cu cei trei copii ai săi, la fiecare aniversare a acestora.

Săptămâna trecută, Prințul Louis a fost cel căruia i s-au distribuit pozele făcute de mama sa, o ședință foto în care Kate Middelton a surprins bucuria și gingășia copilăriăriei simțită la cei 4 ani pe care fiul cel mic al Ducilor de Cambridge i-a împlinit.

Următoarea aniversare regală este pe data de 22 iulie, atunci când Prințul George va împlini 9 ani.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.