Setari Cookie-uri

Angelina Jolie a vizitat Ucraina. Actrița a mers la copiii unui internat din Lviv

Angelina Jolie a ajuns în acest weekend în Ucraina, acolo unde a vizitat un internat și o instituție medicală din Lviv, din vestul Ucrainei.

Angelina Jolie a vizitat weekendul trecut o zonă din vestul Ucrainei, acolo unde sute de copii și adulți s-au refugiat din cauza războiului. Actrița a vizitat un internat și o instituție medicală și a vorbit cu copiii a căror viață s-a schimbat radical de la începutul anului.

"Într-una dintre instituțiile medicale, ea a vizitat copiii care au suferit din cauza rachetelor care au lovit gara Kramatorsk. A fost foarte mișcată de poveștile lor. O fată i-a spus doamnei Jolie despre visul ei”, a spus Kozytskyy Maksym, șeful administrației militare regionale din Lviv, scrie CNN.

Angelina Jolie s-a fotografiat cu copiii din regiune și le-a promis că va reveni în viitorul apropiat.

"De asemenea, și-a făcut timp să discute cu voluntarii noștri care oferă asistență medicală și psihologică la gara principală din Lviv. Le-a mulțumit pentru munca lor”, a spus el. „Ea a vorbit cu oameni care au reușit să părăsească zonele de conflict. [...] Această vizită a fost o surpriză pentru noi toți.", a mai spus Kozytskyy.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.