Setari Cookie-uri

Felicitări! Băiatul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit cu aleasa inimii lui. Actrița a fost toată numai un zâmbet

Fericire mare în familia Ancăi Țurcașiu, asta după ce fiul ei a spus Da în fața ofițerului de stare civilă. Actrița a declarat emoționată că de astăzi mai are un copil, pe nora sa, o tânără cu care fiul ei se iubește de mai bine de 3 ani.

Anca Țurcașiu nu își mai încape în piele de fericire, asta pentru că la finalul săptămânii trecute actrița a devenit soacră mare. Anca a fost cea care și-a împărtășit bucuria cu toți prietenii virtuali și a distribuit imagini de la cununia civilă a fiului său, Radu Georgescu.

Evenimentul organizat la Starea Civilă a Sectorului 6 din Capitală a fost unul discret, unde au participat persoanele apropiate. Anca Țurcașiu a fost toată numai un zâmbet și a făcut declarații emoționante pe pagina sa de Instagram despre cei doi copii pe care îi are în mod oficial acum.

"De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.", a scris actrița pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Mai mult, Anca le-a declarat iubirea și le-a scris celor doi că este încrezătoare în povestea de dragoste ce i-a legat.

"Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm.", a mai adăugat Anca Țurcașiu.

Actrița este mândră de nora ei și se bucură de alegerea pe care Radu a făcut-o. Anca Țurcașiu a vorbit pentru click.ro despre cei doi proaspeți căsătoriți și a spus că nora ei este Asistent universitar și că împreună cu Radu trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 3 ani.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.