Setari Cookie-uri

Dragostea va căștiga mereu! Doi tineri din Ucraina au făcut dansul mirilor, după ce mireasa a rămas fără picioare

Imagini emoționante au fost distribuite pe social media, în care doi tineri au ales să își unească destinul într-un spital din regiunea Lisiceanks. Mireasa, rămasă fără picioare, își îmbrățișează iubitul cu lacrimi în ochi.

Imagini emoționante au fost distribuite zilele acestea pe social media. Un cuplu de tineri și-au jurat iubire pentru totdeauna, în timp ce se aflau într-un spital din Lisiceanks. Poveste lor este de-a dreptul impresionantă, asta pentru că cei doi au trecut prin momente cumplinite, fugind din calea bombardamentelor.

Tânăra de 23 de ani se afla în apartamentul său atunci când bombele au început să cadă în zona în care se afla. Fără a sta pe gânduri, ucraineanca a coborât la iubitul ei pentru a-l avertiza că este în pericol. Din păcate, una dintre bombe a explodat chiar lângă ea, iar suflul puternic a lăsat-o pe tânără fără ambele picioare, dar și fără 4 degete de la mâna stângă.

Au urmat momente grele la spital, însă nu a existat o clipă în care cei doi să renunțe unul la altul. Dovedindu-i dragostea sa, tânărul a cerut-o de soție pe iubita lui în spital, iar imediat cei doi s-au căsătorit.

Citește și:

Momentul în care proaspeții căsătoriți au făcut dansul mirilor i-a emoționat pe mulți internauți. Lacrimile fetei, dar și zâmbetul sincer și încurajator al tânărului îi fac pe oameni să creadă încă în speranță și în dragostea adevărată.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.