Setari Cookie-uri

Ioana Dichiseanu, eveniment în onoarea tatălui său. Fiica Maestrului a făcut ultimele pregătiri pentru eveniment

Ioana Dichiseanu și mama sa, Simona Florescu s-au ocupat de organizarea unui festival în memoria Maestrului Ion Dischiseanu. Cele două au pus la punct fiecare detaliu pentru marele eveniment ca va avea loc.

La aproape un an de la moartea marelui actor Ion Dichiseanu, fiica și fosta soție a Maestrului teatrului românesc îi simt acut lipsa. Cele două se gândesc tot timpul la îndrăgitul actor și s-au gândit să organizeze un festival care să îi poarte numele.

Festivalul Ion Dichiseanu va fi un omagiu adus marelui actor al teatrului românesc, iar Ioana Dichiseanu și mama ei, Simona Florescu s-au ocupat de toată organizarea acestui eveniment.

Ioana Dichiseanu, fiica sa și Simona Florescu au vorbit într-o emisiune de la Antena Stars despre dorul care le apasă de cel care va rămâne nemuritor în sufletele lor. Mai mult, Ioana Dichiseanu a anunțat și planurile pe care le au pentru cinstirea lui Ion Dichiseanu.

„Sărbătorile pentru noi nu mai sunt cum erau odată, pentru că tata lipsește și el era cel care știa să facă atmosfera”, a mărturisit fiica regretatului actor, scrie spynews.ro.

Citește și:

Mai mult, Simona Florescu a vorbit la Antena Stars despre Festivalul Ion Dichiseanu, însă nu a menționat, deocamdată, mai multe detalii.

„Ne agităm și noi cu un festival. E Festivalul Ion Dichiseanu. Ne ajută Dumnezeu ca să se înfăptuiască”, a spus Simona Florescu, conform sursei citate mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.