Setari Cookie-uri

Regretul lui Nicole Cherry după ce a devenit mamă. Artista și-a dat seama unde a greșit

Nicole Cherry și-a deschis sufletul și a vorbit despre regretul pe care îl are în suflet de când aceasta a devenit mamă.

Nicole Cherry a devenit cea mai fericită femeie o dată cu venirea pe lume a micuței Anastasia. Artista are parte de toată susținerea partenerului ei de viață, ajutorul familiei, dar și de sfaturi de la mamele de pe paginile ei de socializare.

Totuși, viața vedetei nu este așa cum pare pe Instagram, iar recent, Nicole Cherry și-a deschis sufletul și a vorbit despre regretul pe care îl are de când a devenit mamă. Artista a recunoscut să nu vorbește prea des despre sentimentele sale, însă își iubește enorm familia și oamenii care îi sunt aproape.

Astfel, Nicole Cherry a mărturisit că îi pare rău că nu i-a spus bunicii sale că o iubește, iar acum este prea târziu pentru că aceasta nu mai este în viață. Regretul simțit de artistă a venit în sufletul ei de când a devenit mamă și și-a dat seama cât de important este să îți afișezi sentimentele față de cei apropiați.

Citește și:

„Mă rog în fiecare seară la ea să mă ajute. Eu sunt rezervată când vine vorba de sentimente. Nu prea spun te iubesc. Dacă spun, o spun fugitiv”, a declarat Nicole Cherry într-o emisiune de la KanalD.

Mai mult, vedeta a spus că regretă că are anumite ieșiri vulcanice cu părinții ei. Nicole Cherry a recunoscut că are momente în care țipă la ei, însă își dă seama imediat că le greșește celor care i-au dat viață.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.