Setari Cookie-uri

David, fiul Andreei Mantea va juca în primul lui serial. Ce rol va avea și cum se va descurca David în noua ipostază?

Fiul Andreei Mantea, drăgălașul David, va juca în primul lui serial. Mama sa este cea mai entuziasmată și abia așteaptă să vadă cum se va descurca cel mic.

David Mantea, fiul celebrei prezentatoare tv, devine din această sâmbătă un actor cu acte! Charismaticul băiețel va interpreta primul său rol, iar experiența a fost primită cu mult entuziasm atât de către el, cât și de către Andreea.

Fiul Andreei Mantea nu este străin de camerele de filmat, asta pentru că, în trecut, el împreună cu mama sa au avut propriul reality show. Astfel, David Mantea are deja proprii lui fani care i-au urmărit viața și care sunt încântați să îl vadă pe cel mic într-un nou proiect de televiziune.

Băiatul Andreei Mantea va juca în serialul "Strada Speranței", noul serial de la KanaldD, ce va avea premiera în acest weekend. David Mantea va interpreta rolul unui băiețel sensibil și extrem de inteligent, pe nume Relu.

Citește și:

"Mă bucur că pot să fiu actor! Și chiar vreau să am mai multe meserii. Vreau să fiu actor, pictor, prezentator și polițist. Acum încerc meseria de actor și este interesant, pentru că am un rol haios! Și îmi place că au pufuleți și floricele la filmări!”, spune David Mantea, potrivit libertatea.ro.

Personajul interpretat de David, Relu, este copilul Mioarei (Irina Șerban), gata să aducă un strop de echilibru în familia Matache. Prin inteligența sa emoțională, dar și replicile pline de înțelepciune, Relu reușește să echilibreze atmosfera din familia Matache.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.