Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, mesaj de încurajare pentru Alina Sorescu! Alexandru Ciucu își dorește ca fetițele sale să locuiască la el

Un nou divorț din showbiz este pe prima pagină a ziarelor. După ce Alina Sorescu a anunțat că a depus actele de divorț, iar încă actualul ei soț a cerut ca cele două fetițe ale lor să locuiască la el, Andreea Bălan a intervenit și i-a adresat Alinei Sorescu un mesaj de încurajare.

Alina Sorescu și Alexadru Ciucu pun capăt unei povești de dragoste ce a durat mai bine de 12 ani, însă se pare că despărțirea lor nu este deloc una liniștită, ba din contră.

Alina Sorescu trece prin momente dificile și a vorbit despre perioada grea prin care trece, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram. Acolo, frumoasa vedetă a scris că ea a fost cea care a înaintat divorțul la tribunal de creatorul de modă, încă de la începutul acestui an. Se pare că la mijloc este custodia copiilor, asta pentru că Alina Sorescu a scris că va face orice pentru a-și proteja fetițele, exact ca și până acum.

Tot ea a mai spus că Alexandru Ciucu se luptă pentru ca fetițele lor să aibă domiciliul la el, lucru inacceptabil de către artistă.

Mai multe vedete i-au adresat Alinei Sorescu mesaje de încurajare, iar printre ele se numără și comentariul scris de Andreea Bălan. Aceasta și-a arătat susținerea față de fosta colegă de scenă, asigurând-o că este alături de ea, trecând, nu de mult, printr-o situație similară.

Citește și:

"Copiii rămân la mamă", a scris Andreea Bălan la postarea Alinei Sorescu.

Potrivit spynews.ro, Alexandru Ciucu își dorește ca fetițele sale să rămână în vila din Pipera, motivând faptul că aici cele două ar avea mai mult spațiu. În prezent, fetițele locuiesc cu mama lor într-un apartament de 4 camere.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.