Setari Cookie-uri

Dana Budeanu, mesaj dur pentru femeile care pretind că au fost hărțuite sexual

În contextul ultimului scandal din media, unde actrița Viorica Vodă a declarat pe scena Premiilor Gopo că a fost hărțuită sexual, mai multe vedete au mărturisit că au fost și ele, la rându lor, victime ale hărțuirii sexuale. Dana Budeanu le-a transmis, în stilul caracteristic, un mesaj tranșant.

Toate publicațiile vorbesc în această perioadă despre declarațiile șocante ale actriței Viorica Vodă, în legătură cu hărțuirea sexuală de care a avut parte după lansarea filmului Filantropica.

Actrița a declarat că mai mulți regizori și scenariști au confundat-o cu personajul pe care l-a interpretat, iar până la hărțuirea sexuală nu a mai fost decât un singur pas. Ulterior, internetul a explodat de opinii despre mărturisirile sincere ale actriței, însă au fost și multe vedete care au recunoscut că au fost și ele, la rândul lor, victime ale hărțuirii sexuale.

Cum Dana Budeanu își împărtășește părerile cu prietenii virtuali, acest subiect de amplare nu avea cum să fie trecut cu vederea de criticul de modă. Dana Budeanu a postat un mesaj tranșant pe pagina sa de Instagram, în care a spus că ceea ce fac anumite vedete din online este inadmisibil, iar hărțuirea sexuală este din totdeauna există în rândul femeilor.

Citește și:

"Gataaa! Gata, mă! A început #MITU de România! Cum naiba eu nu am pățit în viața mea, mă, mai ales că o ard numai în chiloți? Așa nasoală sunt băi nene? Nu vă e mă rușinesă vă urcați pe dramele reale ale unor femei?Gata, toate starletele închipuite sunt #MITU! Asta nu e un subiect de influencereală! E o dramă reală! Marș!", a scris Dana Budeanu pe social media.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.