Setari Cookie-uri

Teo Trandafir, mesaj emoționant pentru fiica ei cu ocazia majoratului. Maia a împlinit 18 ani!

Teo Trandafir este o mamă cât se poate de mândră de fiica ei, iar astăzi Maia împlinește 18 ani. De când sunt împreună, viața vedetei s-a schimbat radical, iar acum i-a scris un mesaj emoționant fetiței sale, care de astăzi devine adult în toată regula.

Teo Trandafir este o mamă împlinită, iar Maia i-a arătat atât de multe lucruri frumoase în legătură cu dragostea necondiționată. Maia este copilul pe care prezentatoarea tv l-a dorit dintotdeauna, iar aceasta legătura mamă-fiica este extrem de puternică.

Astăzi este o zi specială pentru Teo Trandafir, asta pentru că fiica ei a ajuns la majorat, ceea ce înseamnă că Maia pășește de acum în lumea adultă. Emoționată din cale afară, Teo a scris un mesaj cu totul special pe pagina sa de Instagram, în care i-a declarat Maiei toată dragostea ei.

"Sunt 18 ani de fericire, îngerul meu sărbătorit. Azi ești majoră, iar cadoul tău pentru mine e o viață senină, împlinită.", a scris Teo Trandafir pe pagina sa de Instagram.

Mai mult, vedeta a vrut să îi mulțumească fetiței sale pentru tot ceea ce a adus în viața ei, terminând declarația de dragoste cu apelativul "Maia mea".

Citește și:

"Îți mulțumesc! La mulți ani, Maia mea!", a menționat Teo Trandafir.

Mai multe vedete i-au urat Maiei "La mulți ani", iar internauții au apreciat în număr mare postarea prezentatoarei tv. Ilinca Vandici, Amna, Misha, Raluca Bădulescu, Daniela Gyorfi sunt doar câteva din numele care au ținut să o felicite pe fiica lui Teo Trandafir cu ocazia majoratului.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.