Setari Cookie-uri

Cum s-a schimbat viața lui Bogdan Ionescu după despărțirea de Hannelore? Acum el este ispită la Insula Iubirii

Bogdan Ionescu este un personaj interesant pentru publicul său, asta pentru că din victimă a reușit să se preschimbe într-un bărbat mai încrezător, iar acum joacă rolul de ispită la Insula Iubirii.

Bogdan Ionescu a suferit din dragoste, iar asta a văzut o țară întreagă, după ce fosta sa parteneră, Hannelore l-a înșelat cu una dintre ispitele de pe insulă, în urmă cu câteva sezoane. La fel ca Pasărea Phoenix, tânărul în vârstă de 32 de ani a reînăscut din propria cenușă. Acum, el este gata să demonstreze că este un bărbat matur, înțelept și ăncrezător în forțele proprii.

Bogdan Ionescu este organizator de evenimente, iar dezamăgirea suferită în dragoste i-a adus multe schimbări radicale în calea sa. Noua ispită de la Insula Iubirii a slăbit considerabil și s-a apucat de sport. Fizicul său a suferit schimbări majore, iar acum Bogdan Ionescu este greu de recunoscut.

Din păcate, relația cu Hannelore a fost sortită eșecului, asta pentru că partenera lui Bogdan l-a înșelat pe insulă. Chiar dacă cei doi s-au împăcat și și-au mai dat o șansă, se pare că despărțirea a fost inevitabilă.

Citește și:

Bogdan Ionescu a decis să fie mai atent la felul în care arată, dar și cum este perceput de către ceilalți. Astfel, cu mai multă încredere în forțele proprii, Bogdan a decis să se reîntoarcă pe Insula Iubirii, de data aceasta în rol de ispită.

Tânărul își dorește să își găsească o iubită, însă momentan nu s-a apropiat de nicio altă concurentă de la Insula Iubirii, chiar dacă a încercat să fie o persoană sociabilă și prietenoasă cu fetele venită să își testeze relația.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.