Setari Cookie-uri

De ce s-a despărțit Otilia de iubitul arab? Compromisurile nu își au loc atunci când vine vorba de credință

Otilia s-a despărțit de cel cu care se vedea o viață întreagă alături, iar acum a explicat și motivele care stau la baza separării. Se pare că artista nu a putut face compromisuri în ceea ce privește religia, însă, spune ea, rămân în continuare buni prieteni.

Otilia este o artistă cu un succes enorm peste hotare, însă la capitolul dragoste lucrurile nu stau atât de bine. Vedeta s-a despărțit la începutul anului de iubitul arab, chiar dacă fanii artistei erau convinși că Otilia va forma o familie frumoasă cu omul de afaceri.

Din păcate, povestea lor de dragoste a durat trei ani, iar acum cei doi au luat-o pe drumuri separate. Întrebată care sunt motivele pentru care relația nu a funcționat, Otilia și-a deschis inima și a vorbit cu sinceritate despre diferențele dintre ea și iubitul ei.

Artista a mărturisit că niciunul dintre ei nu a putut face compromisuri în ceea ce privește religia, iar acest lucru le-a cauzat multe tensiuni în relație.

„Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința”, a declarat Otilia, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Chiar dacă povestea de dragoste a ajuns la final, Otilia și fostul iubit au rămas în relații bune de prietenie. Artista recunoaște că la mijloc încă sunt sentimente, însă nu mai poate fi vorba despre împăcare.

„Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt. Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire”, a mai declarat Otilia.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.